Σας ευχαριστούμε θερμά…


Αιμοδοσία 28/3/2021

Απολογισμός της εθελοντικής Αιμοδοσίας  στην ενορία μας

H Ενοριακή Επιτροπή Αιμοδοσίας του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Ελ. Βενιζέλου – Πολυγώνου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες, που προσήλθαν στην πρόσφατη εθελοντική αιμοδοσία, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Ναό μας την Κυριακή 28 Μαρτίου 2021.

Κατά την ημέρα της αιμοδοσίας προσήλθαν συνολικά 26 αιμοδότες, οι οποίοι κρίθηκαν  κατάλληλοι να αιμοδοτήσουν και οι 26. Θεωρούμε ότι είναι μια μεγάλη ευλογία της Προστάτιδος και Εφόρου της Ενορίας μας, αλλά και του Έθνους μας της Κυρίας Θεοτόκου, εάν αναλογιστεί κανείς ότι οι Εκκλησίες είναι κλειστές, λόγω της πανδημίας, με αμφισβήτηση του ρόλου της Εκκλησίας στην ιστορική και σύγχρονη ζωή αυτής της χώρας.

Η Ενοριακή Επιτροπή αισθάνεται έντονα την ανάγκη να σας ευχαριστήσει,  γιατί προσφέρατε το πολυτιμότερο δώρο στους συνανθρώπους μας, το αίμα σας. Μια προσφορά ανεκτίμητης αξίας, προσφορά μεγάλης  αγάπης προς  τους πάσχοντας αδελφούς μας. Θερμές ευχαριστίες σε όσους μας βοήθησαν ιδιαιτέρως τις Κατηχήτριες της Ενορίας και τα μέλη του Ε.Φ.Τ. για την επίτευξη και αυτής της δραστηριότητας  του Φιλανθρωπικού έργου της Ενορίας μας.

Γι΄ αυτό σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας!

Σας ευχόμαστε πλούσια τη χάρη Του Θεού και την ευλογία της Ὑπεραγίας Θεοτόκου, στην εργασία σας, στην οικογένειά σας, σε εσάς προσωπικά  και  όλους μαζί, να μας αξιώσει ο Κύριος να συνεορτάσουμε αξίως την εκούσια πορεία Του προς το Σταυρό, την Ταφή και τη λαμπροφόρο Ανάσταση Του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού.

Καλή συνέχεια Αγίας Μεγάλης Τεσσαρακοστής!

Η Ενοριακή Επιτροπή Αιμοδοσίας

του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Ελ. Βενιζέλου – Πολυγώνου

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Search

Latest Stories