Συνεργοί αγάπης. Ενισχύουμε τους αδελφούς μας στις ανάγκες τους!


Αγαπητοί μου Ενορίτες,

            Όπως γνωρίζετε η Ενορία μας στην προσπάθειά της να ανακουφίσει τον πόνο των αδελφών μας και να σταθεί αρωγός στις ανάγκες τους λειτουργεί το ενοριακό συσσίτιο το οποίο προσφέρει τροφή. Όμως καθημερινά αναλαμβάνει να ικανοποιεί και ανάγκες πολλών άλλων ανθρώπων, που η κακή οικονομική συγκυρία έχει δημιουργήσει.

Θέλοντας την απρόσκοπτη λειτουργία του ενοριακού φιλανθρωπικού μας έργου, σας καλούμε να γίνετε συνεργοί της αγάπης. Κανείς έξω από την αλυσίδα της αγάπης, κανείς χωρίς έννοια για τον διπλανό του.

Λόγω των έκτακτων μέτρων της απαγόρευσης της κυκλοφορίας και για να βοηθήσουμε τους πτωχούς αδελφούς μας που πλήττονται περισσότερο αυτήν την δύσκολη περίοδο για όλους μας έχει ανασταλεί η λειτουργία του ενοριακού συσσιτίου. Οπότε χρειαζόμαστε επιπλέον βοήθεια σε χρήματα και τρόφιμα.

Παρακαλούμε θυμηθείτε κάποια φορά που ψωνίζετε από το σούπερ μάρκετ και τους εμπερίστατους αδελφούς μας ενορίτες. Ό, τι προσφέρετε με την αγάπη σας θα πάει στις οικογένειες που έχουν πραγματική ανάγκη. Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων!!!

Σας θυμίζουμε ότι συγκεντρώνουμε τρόφιμα (γάλα εβαπορέ, ζυμαρικά, μακαρόνια, ρύζι, αλεύρι, αλάτι, ελαιόλαδο, πελτέ ντομάτας, όσπρια, ζάχαρη, λάδι, κονσέρβες κ.ά), ό, τι διατηρείται για πολύ χρόνο και είδη προσωπικής υγιεινής.

Με τον τρόπο αυτό κάνουμε τους συνανθρώπους μας να χαίρονται, να μην απελπίζονται, να βλέπουν πως λειτουργεί η καρδιά του πιστού χριστιανού όταν γύρω του υπάρχει κακό και ανέχεια.

Η συλλογή των τροφίμων θα γίνεται στον Ιερό Ναό μας κατόπιν συνεννόησης και ραντεβού με τον υπεύθυνο Ιερέα Φιλοπτώχου Ταμείου π. Δημήτριο Κρασσά.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2106918033 και 6977258565

Ο Πρόεδρος

 Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου

πρωτοπρ. Δημήτριος Π. Κρασσάς

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Search

Latest Stories